TIEDUSTELUT & AJANVARAUS

Luethan alla olevan tekstin ennen tatuointi tiedustelua.

Kyselyt ja ajanvaraus sähköpostitse info@essitattoo.com, instagramissa dm viestillä tai yhteydenottolomakkeen kautta. Teen eläin, luonto, kasvi, kukka -aiheisia tatuointeja piirustustyylilläni. Voit katsoa kuvista, onko tyyli sellaista mitä haet.

Kirjoita viestiin seuraavat asiat:

  • Kerro tatuointi ideastasi
  • Tatuoinnin paikka ja noin koko mitä olit ajatellut (liitä mukaan kuva kohdasta, johon haluaisit tatuoinnin ottaa)
  • Voit halutessasi liittää mukaan esimerkki-/mallikuvia

Piirrän tatuointikuvat, joten kerro tatuointiaikaa varatessa mahdollisimman tarkasti millaisen kuvan haluat. Valmiin kuvan näkee paikan päällä tatuointiajalla, jolloin kuvaan voidaan tehdä vielä muokkauksia. Tatuointikuvan voi halutessaan myös nähdä varatulla suunnitteluajalla ennen tatuointiaikaa. Tatuointikuvia en valitettavasti lähetä etukäteen nähtäväksi.


HINNASTO

Tatuoinnin tuntihinta 80€/h. Hintaan vaikuttaa kuvan yksityiskohdat, koko ja paikka.

Tatuointiajan varausmaksu on 60€. Varausmaksua ei vähennetä tatuoinnin lopullisesta hinnasta. Varausmaksun voi maksaa verkkokaupassa, tilisiirrolla tai paikan päällä kortilla/käteisellä.

Otathan yhteyttä mikäli haluat vaihtaa tai peruuttaa ajan. Jos joudut siirtämään aikaa, ilmoita siitä viimeistään 3 vrk (72h) ennen tatuointiaikaa. Mikäli haluat peruuttaa ajan ilmoitathan siitä 3 vrk (72h) ennen tatuointiaikaa. Ajanvaraus on sitova eikä varausmaksua palauteta, jos tatuointiaikaa ei peruuta ajoissa.


MAKSUTAVAT:

KÄTEINEN, KORTTIMAKSUT (VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS), MOBILEPAY, KLARNA LASKU- JA OSAMAKSUVAIHTOEHTO.


HUOMIOITAVAA:

  • Teen teksti tatuointeja ainoastaan kuvien yhteyteen.
  • Paikkoja joihin en tee tatuointeja ovat: pää, kasvot, kaula/korvan taakse, sormet, kämmenet/kämmenselkä, varpaat/jalkapohjat, intiimialueet.
  • Tatuointiajalle voit ottaa maksimissaan yhden kaverin mukaan.
  • Isot kuvat eli kahdessa tai kolmessa osassa tehtävät tatuoinnit voi halutessaan maksaa erissä tuntihinnan mukaan. Tatuoinnin hintaan kuuluu värin lisäys, jos tatuoinnin parantuessa on lähtenyt väriä. Ilmoitathan noin 2-4 viikon kuluessa värin lisäyksestä.
  • Ennen tatuoimista on täytettävä asiakastietolomake.
  • En vastaa viesteihin, jotka ovat sopimattomia, epäselviä tai kysymyksiin joihin löytyy vastaus sivuiltani.
  • En tee tatuointeja alle 18-vuotiaille tai henkilöille joilla on veriteitse tarttuvia tauteja kuten mm. hepatiitti, hiv, keltatauti, verenvuototauti. En myöskään raskaana oleville tai imettäville.


TATUOINNIN HOITO-OHJEET:

× Poista tatuoinnin päälle laitettu kelmu n. 2-3 tunnin kuluttua tatuoimisesta (Dermalize pro kelmu 24h).

× Pese tatuointi haalealla vedellä. Pyyhi kevyesti rasva/kudosneste yms. pois kuvan päältä. Taputtele kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä tai paperilla.

× Levitä puhtailla käsillä kuvan päälle hyvin ohuesti tatuoinnin hoitoon tarkoitettua voidetta esim. bepanthen (punainen tuubi).

× Rasvaa tatuointia puhtailla käsillä n. 2 viikon ajan 2-3 kertaa vuorokaudessa, niin kauan kuin tatuoinnin päällä on rupea.

× Älä laita tatuoinnin päälle uutta kelmua. Tatuointi paranee paremmin saadessaan ilmaa, joten vältä kireitä/hankaavia vaatteita kuvan päällä.

× Älä raavi rupea/nahkaa kuvan parantuessa. Kutinaan helpottaa rasvaaminen tai viileällä vedellä huuhtelu.

× Älä altista tatuointia auringolle (tai solarium) noin kuukauteen tatuoimisesta. Tuore tatuointi palaa helposti ja värit haalistuvat.

× Saunaan ja uimaan meneminen on kiellettyä 2 viikon ajan tatuoimisesta. Suihkussa voi käydä normaalisti.

× Tuore tatuointi on kuin avohaava, joten älä käytä ihoa ärsyttäviä aineita / kemikaaleja ensimmäisten päivien aikana. Käytä vain mietoa hajustamatonta saippuaa tatuoinnin pesemiseen.