NETTIAJANVARAUS


Nettiajanvarauksella voit varata itsellesi Tatuointiajan tai Suunnitteluajan. Varauksesta saat sähköpostiisi varausvahvistusviestin (huom. jos varausvahvistusviestiä ei näy, niin viesti on saattanut mennä sähköpostisi roskapostikansioon).

Tatuointiaikaa varatessa muistathan aina ottaa yhteyttä ensin, ennen kuin varaat itsellesi tatuointiajan nettiajanvarauksella. Tatuointiajan varausmaksu on 60€, joka maksetaan varauksen yhteydessä.

Suunnitteluajan 15min voi varata vapaasti nettiajanvarauksella ilman yhteydenotto ensiksi. Suunnitteluaikana voit tulla liikkeeseen kysymään ja kertomaan tatuoinnista jonka haluaisit. Konsultointi ajalla voi myös selata vapaat kuvat -kansiota. Huomioithan että teen tatuointeja piirustustyylilläni, joten kaikki ideat eivät välttämättä sovi piirustustyyliini. Konsultointi ajalla voi samalla varata tatuointiajan. Tatuointiajan varausmaksu on 60€, jonka voi maksaa käteisellä, nettiajanvarauksella tai tilisiirrolla.

Varauksen peruuttaminen. Jos haluat peruuttaa nettiajanvarauksen, voit tehdä sen 3 vrk (72h) ennen varattua päivää ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@essitattoo.com. Kirjoita viestiin varattu aika ja tilinumero, johon varausmaksu palautetaan.